Käyttöoikeudet ja viittausohjeet

Toivomme, että Metsänhoidon suosituksia käytetään mahdollisimman paljon. Niinpä niiden käyttöä on rajoitettu mahdollisimman vähän. Voit tulostaa, jakaa sähköisesti, käyttää opetuksessa, linkittää ja ottaa teksti- ja kuvalainauksia omiin aineistoihisi. Edellytämme vain, että et muuta tekstiä tai kuvia, kun otat niistä lainauksia sekä merkitset lähteen alla olevan viittausohjeen mukaisesti.

Julkaisujen sisältämien tietojen käyttö on sallittu sillä edellytyksellä, että tiedon lähde ja tekijöiden nimet mainitaan tietoja käytettäessä sekä tiedot esitetään muuttamattomina. (Creative Commons Nimeä-Ei muutoksia; CC BY-ND).

Viittaaminen

Kunkin julkaisun esittelyssä on kuvattu suositeltava viittaustapa. Käytä pitkää muotoa, kun teet kirjallisuusviittauksen, esim:

Vanhatalo, K., Väisänen, P., Joensuu, S., Sved, J., Koistinen, A. & Äijälä, O. (toim.) 2015. Metsänhoidon suositukset suometsien hoitoon, työopas. Tapion julkaisuja.

Diaesityksessä, tekstiin sijoitetussa linkissä, tai milloin tekstin tila on muutoin rajoitettu, voit kirjoittaa lähteen lyhyemmin, esim.:

Metsänhoidon suositukset suometsien hoitoon, Tapio 2015

Jos viittaat painettuun kirjaan, etkä verkkojulkaisuun, huomaathan, että kirjan nimi on erilainen. Esim. Hyvän metsänhoidon suositukset – SUOMETSIEN HOITO, työopas.

Linkittäminen

www.metsanhoitosuositukset.fi -sivustoa saa linkittää vapaasti metsä- ja biotalousaiheisille sivustoille ja aihetta koskeviin artikkeleihin.

Alla on kaksi vaihtoehtoista bannerikuvaa, joita voit halutessasi käyttää.

 

MHSuositukset-banneri_vaaka

Jpg-tiedosto
Png-tiedosto

MHSuositukset-banneri_pysty

Jpg-tiedosto
Png-tiedosto